Probeert u om uw graaf- en afbraakprojecten beter te beheren?

Dankzij de weeg- en informatiefuncties van de LOADRITE™-systemen voor hydraulische graafmachines of wielladers, kunt u uw projecten nog beter en nauwkeuriger opvolgen. LOADRITE™ is al meer dan 30 jaar actief in uw sector en helpt klanten als u om elk project nog rendabeler te maken.

Zijn al uw vrachtwagens optimaal geladen, of verliest u geld door vrachtwagens die slechts deels geladen zijn?

Soms is het moeilijk om een lading te optimaliseren indien het puin een variabele dichtheid heeft of indien het vochtig is. De LOADRITE™-weegsystemen voor graafmachines of wielladers voorkomen giswerk bij het laden van vrachtwagens voor wegtransport. Bovendien hebt u dankzij een LOADRITE™-weegsysteem voor graafmachines of wielladers geen dure weeginstallatie nodig voor uw vrachtwagens.

Hoe weet u of de bedragen in uw offerte kloppen?

De hoeveelheden die u vermeldt in uw offertes voor projecten waarbij u materiaal moet laden en vervoeren, zijn gebaseerd op de beste ramingen voor volume en dichtheid. Met de LOADRITE™-weegsystemen kunt u de ladingen zelf volgen en vergelijken met uw ramingen om zo de rendabiliteit van het project bijna real-time op te volgen.

Krijgt u een factuur voor de afvoer van vervuild puin of afbraakmaterialen? De kosten voor het afvoeren van materialen stijgen in tal van steden. Dankzij de productierapporten van LOADRITE™ kunt u de transport- en afvoerkosten opvolgen.

construction

Werkt u met onderaannemers?

Ga na of hun taken vorderen volgens uw verwachtingen door uw LOADRITE™-weegsysteem voor hydraulische graafmachines en wielladers te koppelen aan onze productiviteitssoftware. Met personaliseerbare rapporten krijgt u alle informatie over de tijdstippen waarop de taken werden gestart en stopgezet, hoeveel ton er in totaal is verplaatst, hoeveel ton per uur werd geproduceerd, hoeveel ton elke vrachtwagen heeft vervoerd en wat de cyclustijden van die vrachtwagens zijn.

Verwante producten
De groep

Weighing & Inspection Europe

Brielstraat 112
9990 Maldegem
België

T : +32 50 71 09 20
F : +32 50 38 25 75
E : info@weighingandinspection.eu

BTW BE 0479.645.994

Volg ons op: